Tutustu tarinaamme

Uuden ajan apteekissamme kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisuutena. Kun terveyden kaikki osa-alueet ovat tasapainossa, voidaan puhua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
IMG_1641_1 - Apteekki 360 Helsinki - Verkkoapteekki

Parasta mahdollista palvelua

Vahvan lääkinnällisen osaamisen lisäksi tarjoamme verkkokaupassa ja myymälässämme monenlaisia hyvinvoinnin tuotteita ja palveluja.

kokonaisvaltaista hyvinvointia

Ihminen on kokonaisuus, jonka hyvinvointi vaatii niin kehon kuin mielen tasapainon. Apteekki 360 tarjoaa työkalut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

IMG_2531 - Apteekki 360 Helsinki - Verkkoapteekki

Uudenlainen, palkittu konsepti

Konseptimme on tuonut meille tunnustusta ulkomaita myöten, sillä olemme kansanvälisestikin tarkasteltuina ainutlaatuinen apteekki.

Apteekki 360

Tutustu tarinaamme

Klikkaa ja kuuntele video, jossa apteekkarimme Tiina Vaitomaa avaa tarninan konseptimme taustalla.

katso video

Vahvat perinteet

Apteekkitoiminnalla on vahvat perinteet Hakaniemessä vuodesta 1887 alkaen. Apteekki on Helsingin kahdeksanneksi vanhin apteekki ja ensimmäinen Pitkänsillan pohjoispuolelle perustettu apteekki.

Toiminta käynnistyi Linnunlaulussa 2.7.1887 Sörnäisten apteekkina. Apteekin nimi muuttui Hakaniemen apteekiksi vuonna 1909 ja se on sijainnut eri paikoissa Hakaniemen torin laitamilla, kunnes siirtyi Ympyrätaloon vuonna 1968.

Apteekin toiminta keskeytyi 7.2.2013 sattuneen tulipalon ja mittavan vesivahingon takia. Lähes vuoden kiinniolon jälkeen Hakaniemen apteekki avautui Ympyrätalon apteekkina 3.2.2014 täysin uusilla, moderneilla ja asiakaslähtöisillä tiloilla sekä konseptilla, jossa keskityttiin entistä enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Apteekkien osaamisella on yhä tärkeämpi rooli lääkehoidon onnistumisen varmistamisessa ja seurannassa, sekä erityisesti ennakoivassa terveydenhoidossa. Apteekkien tarjoamat matalan kynnyksen terveyspalvelut nopeuttavat hoitoon pääsyä ja voivat helpottaa muun terveydenhuollon kuormitusta.

— Apteekkari Tiina Vaitomaa