Ceralan: Voide kuivaihoisille ja atooppiselle iholle

Ceralan-tuotesarja on kehitetty vastaamaan kuivaihoisten ja atooppisesta ihosta kärsivien ihmisten tarpeisiin. Sarjan tuotteet, Ceralan ja Ceralan Plus, ovat erinomaisia esimerkkejä Orionin sitoutumisesta tarjota tehokkaita ja turvallisia ihonhoitoratkaisuja.

Ceralan Perusvoide

Ceralan perusvoide on suunniteltu erityisesti kuivan ja atooppisen ihon hoitoon. Sen keramideja sisältävä koostumus auttaa palauttamaan ihon luontaisen suojan ja kosteustasapainon. Keramidit ovat avainasemassa ihon läpäisyesteen ylläpitämisessä, auttaen estämään kosteuden haihtumista ihon pinnalta. Ceralan perusvoide on pH-tasapainotettu, hajusteeton ja valmistettu Suomessa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan herkälle iholle.

Ceralan Plus

Ceralan Plus on tehostettu versio, joka sisältää samat hyödylliset ainesosat kuin perusvoide, mutta lisättyinä ominaisuuksina. Se on erityisesti suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa kuivalle ja atooppiselle iholle. Ceralan Plus on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat lisätehoa ihonhoidossaan, ja se sopii koko perheen käyttöön.

Muita Orionin Perusvoiteita

Orionin valikoimaan kuuluu myös muita perusvoiteita, jotka täydentävät Ceralan-tuotesarjaa. Aqualan L, Aqualan Duo, ja Aqualan Plus tarjoavat kosteutusta eri ihotyypeille. Carbalan ja Carbalan Plus ovat suunniteltu erityisesti kuivalle ja karhealle iholle, kun taas Humektan ja Hydran tarjoavat ratkaisuja erittäin kuivalle iholle.