Tule meille töihin

Haluatko töihin uuden ajan apteekkiin, jossa terveyttä ja hyvinvointia hoidetaan kokonaisvaltaisesti? Ympyrätalossa sijaitseva Apteekki 360 etsii joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä ja innokasta farmaseuttia ja kosmetologia.

Hei farmaseutti! 

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja innokasta farmaseuttia. 

Voit olla alalla kokenut konkari tai työuraasi vasta aloitteleva osaaja. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä innostusta oppia uutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Katsomme eduksi myös muut terveydenhuollon koulutukset kuten sairaanhoitajan koulutuksen sekä annosjakelukokemuksen. Sairaanhoitajana sinun on mahdollista työskennellä myös terveyspisteessämme. 

Apteekki 360 palvelee nimensä mukaisesti 360 asteisesti. Asiantuntevan lääkeneuvonnan, sairaanhoitajan palveluiden sekä laboratorion lisäksi meillä saman katon alla toimii ihoklinikka, jalkaterapeutin vastaanotto ja hyvinvointikahvila. 

Apteekki 360:n konsepti tarjoaa farmaseutille mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa työympäristössä ja kehittyä työssään päivittäin. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20 (kesäisin 9-19) ja lauantaisin klo 10–18. Sunnuntaisin olemme kiinni. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä. Apteekkiimme voit tutustua osoitteessa: www.apteekki360.fi

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat: hyvinvoinnin 360 astetta, yhdessä tekemisen meininki ja vastuullisuus. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä. 

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse lähiesihenkilöiltä: tiimit@apteekki360.fi tai puhelimitse 029 340 0680 (arkisin klo 11-14 välillä). 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: rekrytointi@apteekki360.fi 

Hei kosmetologi!

Haemme moniosaajiemme joukkoon kosmetologia.

Kosmetologin työtehtäviin kuuluu apteekin ihonhoitoasiakkaiden palveleminen ja hoitojen tekeminen. Kosmetologi toimii myös monipuolisesti muissa apteekin työtehtävissä, kuten apuna apteekin palveluvalinnassa ja verkkokaupassa.

Edellytämme hakijalta intoa asiakaspalvelutyöhön ja hyviä sosiaalisia taitoja. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tuotteiden lisäksi osaat suositella asiakkaiden tarpeisiin palveluja ja hoitoja.

Työkokemus apteekista, apteekkikosmetiikan tuntemus ja hygieniapassi ovat hakijalle eduksi mutta eivät välttämättömiä: tärkeintä on, että sinulla on avoin, reipas ja positiivinen työote ja intoa kehittää osaamistasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat: hyvinvoinnin 360 astetta, yhdessä tekemisen meininki ja vastuullisuus. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä. 

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse lähiesihenkilöiltä sähköpostitse tiimit@apteekki360.fi tai puhelimitse 029 340 0680 (arkisin klo 11-14 välillä).

Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.apteekki360.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse rekrytointi@apteekki360.fi

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.