Kun historia kohtaa tulevaisuuden

Apteekki 360:n juuret ovat syvällä suomalaisten terveyden- ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Apteekkimme on Helsingin kahdeksanneksi vanhin apteekki ja ensimmäinen Pitkänsillan pohjoispuolelle perustettu apteekki. Toimintamme käynnistyi Linnunlaulussa 2.7.1887.

Vuonna 2019 halusin antaa apteekille nimen, joka kuvaisi parhaiten apteekin kokonaisvaltaista konseptia. Kovan miettimisen jälkeen apteekin uudeksi nimeksi muodostui Apteekki 360 Ympyrätalo, joka kuvaa erinomaisesti sekä apteekkimme fyysistä sijaintia Ympyrätalossa että missiotamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämisestä.

Ihminenhän on kokonaisuus ja jotta tämä kokonaisuus olisi kunnossa niin kaikkia osa-alueita  pitää huoltaa säännöllisesti –  vasta kun kaikki terveyden osa-alueet ovat kunnossa voimme puhua todellisesta hyvinvoinnin kokonaisuuden 360 asteesta.

Osana tätä kokonaisvaltaista hyvinvoinnin lisäämisen tavoitettamme voinkin nyt myös ylpeänä kirjoittaa tätä blogitekstiä uuden verkkokauppamme etusivulle.

Haluan, että Apteekki 360:n uusi verkkokauppa tukee meidän kaikkien hyvinvoinnin lisäämistä.  Tämän vuoksi tuoteportfoliomme on laaja ja kattaa perinteisen apteekkivalikoiman lisäksi myös uudenlaisia, mutta kuitenkin tutkittuja ja turvallisia tuotteita esimerkiksi kosmetiikan sekä ekologisen siivouksen puolella.

Tulemme myös kokeilemaan ja ottamaan käyttöön uudenlaisia teknisiä ratkaisuja, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin koko Suomessa. Linnunlaulussa alkanut tarinamme lähtee uudenlaiseen lentoon vahvaa historiaa unohtamatta, mutta uusin ja nykyaikaisin siivin.

Uskon, että pystymme tekemään jatkossa mullistavia juttuja, joista tulette toki kuulemaan myös te asiakkaamme. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja olla mukana uudenlaisessa hyvinvoinnin verkkokokemuksessa!

Ystävällisin terveisin

Tiina Vaitomaa

Hyvinvoinnin puolestapuhuja, apteekkari


Ps. Parhaiten saat tiedon uusimmista asioista liittymällä kanta-asiakkaaksemme. Voit tehdä sen esimerkiksi tästä