LABRA

Apteekki 360:n laboratoriosta saat perusteellisen käsityksen kehosi terveydestä nopeasti ja edullisesti. Voit tulla kokeisiin myös ilman lääkärin lähetettä.

Ohjattu Prolon® Paasto - Apteekki 360 Helsinki - Verkkoapteekki
Ohjattu Prolon® Paasto - Apteekki 360 Helsinki - Verkkoapteekki
Ohjattu Prolon® Paasto - Apteekki 360 Helsinki - Verkkoapteekki

Ohjattu Prolon® Paasto

Normaali hinta€259,00
/
Sis. verot
Alin hinta 30 päivän ajalta: €259
Paastolla on monia erilaisia toteuttamistapoja pätkäpaastosta kuivapaastoon. Keho ottaa paastossa energiansa rasvakudoksesta, jolloin kehon normaalit toiminnot sujuvat kuitenkin häiriöttä. Paasto sopii kaikille terveille aikuisille.
ProLon® uusi, tehokas ja tutkittu paasto-ohjelma auttaa painonhallinnassa ja muokkaa kehon koostumusta. Ohjelma sopii hyvin kiireiseen arkeen, sillä kaikki tarvittavat ateriat ovat mukana paketissa. ProLon® paasto-ohjelma on professori Valter Longon pitkän tutkimustyön tulos. ProLon® paasto on kalorirajoitteinen ohjelma, jonka aikana saa syödä ohjelman sisältämät ateriat. Keho kokee ohjelman paastona ja saat kaikki paaston terveyshyödyt, jotka paastoamiseen liitetään.

ProLon® on viisi päivää kestävä paastoa jäljittelevä ruokavalio (Fasting Mimicking Diet), joka ravitsee kehoasi ja takaa tarvittavat ravintoaineet paaston ajaksi. Prolon sisältää kasviperäisiä keittoja, patukoita, keksejä, oliiveja, juomia ja ravintolisiä sisältäen 750-1100 päivittäistä kaloria. Ohjelma on maidoton, gluteeniton ja eläinproteiiniton.

ProLon® Soup Variety 2 on nyt saatavilla. Pakkaus sisältää uusia keittomakuja kuten: mustapapu, tomaatti, pinaatti & valkoinen papu, myskikurpitsa kvinoa .

Huom! Varaa aika terveydenhoitajallemme ennen ruokavalion aloittamista, konsultaatio kuuluu hintaan. Tutustuthan etukäteen kyseiseen paasto-ohjelmaan ennen hoitajan vastaanottoa.

Mikäli olet aiemmin noudattanut ruokavaliota, voit keskustella asiasta terveydenhoitajamme kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@apteekki360.fi

Lue lisää ProLon® -paastosta tästä

Linkin takaa löytyy myös paastoa käsittelevän Apteekki 360 Ympyrätalossa järjestetyn cityretriitin videotallenne (kesto 83 min)

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.