Tervetuloa!

Tervetuloa uudelle tasapaino 360 Ryhmäliikuntatunnille

Aloitamme tauon jälkeen taas ryhmäliikuntatunnit!

Tasapaino 360 tunneilla keskitytään jalan tukilihaksiin ja tasapainon kehittämiseen Footbic-ohjelman avulla. Tunnit vetää koulutettu jalkaterapeuttimme Miia. 

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Ahto Kärnän kehittämä äärimmäisen tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, jota toteutetaan Footbic Basic ja patentoidun Footbic Pro -terapiapallojen avulla. Footbic-menetelmällä vahvistetaan jalan tukilihaksia ja kuntoutetaan useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja. Footbicin avulla voidaan ennaltaehkäistä ja korjata muun muassa urheiluvammoja, jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja. Menetelmän kehittäjä Ahto Kärnä on käyttänyt menetelmää menestyksekkäästi niin pre- kuin postoperatiivisessa kuntoutuksessa.

Lue lisää >>

KENELLE FOOTBIC SOPII?

Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista ja moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa - ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

AJANKOHTA

Tasapainoon keskittyvä jumppa maanantaina 19.6. klo 18-18.30, Apteekki 360:n Tilassa, Hakaniemessä.

Tarjoushinta 10 € (norm. 15 €)

Ilmoittautuminen pe 16.6. mennessä tästä >>