Uudet funktionaaliset Taimi-tuotteet

15.5.2023
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Taimi on uusi suomalainen yritys, jonka ovat perustaneet Mikko Revonniemi, Kari Anttila sekä Jukka Peltola. Yrityksen ja sen tuotteiden synnyn on inspiroinut Jukan tytär, Taimi. Taimi on erityislapsi, jonka tila on edelleen mysteeri. Vuosien aikana Taimin vanhemmat ovat kääntäneet kaikki mahdolliset kivet löytääkseen apua. Eräiden testien jälkeen erikoislääkäri suositteli Taimille 16 erilaista lisäravinnevalmistetta - mutta Taimi ei pysty nielemään pillereitä. Tämä turhautti vanhempia, sillä he haluavat auttaa tytärtään, mutta eivät voineet. 

Vuosi tapauksen jälkeen yrityksen perustajat tutustuivat mikrokapselointiteknologiaan, jolla ravintolisien imeytyvyyttä voidaan parantaa, samalla tehden niistä helposti nautittavia - idea Taimista yrityksenä oli syntynyt. Ja pian syntyi itse yritys ja ensimmäiset tuotteet. Taimi symboloi uutta aikakautta ja uutta elämää. Taimi-tytön vesivärimaalaukset koristavat tuotepakkauksia kunnioittaen hänen inspiraatiota.

Funktionaaliset lisäravinteet on kehitetty tiettyä funktiota, eli toimintoa varten. Sen sijaan, että ostat yksittäisiä vitamiini- ja mineraalituotteita, joiden hyödyt usein jäävät hämärän peittoon, funktionaaliset lisäravinteet on kehitetty tiettyä funktiota varten käyttäen monia eri ainesosia ja niiden positiivisia yhteisvaikutuksia.

Taimilla on tällä hetkellä kolme tuotetta, Immunity Blend, Focus Blend ja Sleep Blend. Yhdessä ne sisältävät yli 30 erilaisia ainesosaa, joiden vaikutukset tukevat haluttua lopputulosta.

  • Immunity Blend tukee luontaista vastustuskykyä ja elinvoimaa.
  • Focus Blend tehostaa keskittymiskykyä ja muistia.
  • Sleep Blend rauhoitaa mieltä, rentouttaa kehoa ja syventää unenlaatua.  

Erikseen käytettynä kukin tuote tukee tuotteen funktiotaan. Yhdessä ne ovat kokonaisvaltainen monivitamiini- ja mineraalivalmiste, poistaen tarpeen käyttää yksittäisiä vitamiini- ja mineraalituotteita.

Miten käytän Taimin tuotteita?

Tuotteiden käyttö on helppoa. Lisää 0,5-1 teelusikallista mikrokaspeloitua jauhetta haluamaasi ruokaan tai juomaan. Voit käyttää yhtä tai kaikkia tuotteita saman päivän aikana. Parasta on kun lisäät tuotteet olemassa oleviin rutiineihin, jolloin käytöstä tulee helppoa. 

Tässä yksi esimerkki:

  • Immunitya Aamulla - Aamu on hyvä aloittaa nesteyttämällä pitkän yön jälkeen kuivunut. Juo 0,3-0,5l vettä tai sitruunamehua ja lisää siihen 1-2 annosta (0,5-1tl) Immunity Blendiä. 
  • Focusta Päivään - Lisää 1-2 annosta Focusta esimerkiksi kahvin tai teen joukkoon päivällä, kun haluat keskittyä 2-3h yhtäjaksoisesti “syvään” työhön tai opiskeluun. Nauti juoma 10 minuuttia ennen työn/opiskelun aloittamista.
  • Sleepia Iltaan - Juo iltatee Sleep Blendillä ehostettuna noin 2 tuntia ennen nukkumaan menoa. Lisää 1-2 annosta Sleepia kofeiinittomaan juomaan ja nauti. 

Kaikki tuotteet sopivat kaikkien ruokien ja juomien kanssa. Päästä siis luovuutesi irti ja rakenna sinulle mieluisat rutiinit. 

Kaikki tuotteet sopivat lapsesta vaariin. Alle 50 kg painaville lapsille tuotteen voi annostella painon mukaan. Jos lapsi painaa 25 kg, tällöin puolikas annos on sopiva hänelle. Jos hän painaa 40 kg, tällöin noin 4/5 annos on sopiva hänelle. Tuotteet eivät sovi raskaana oleville.

Taimin tarkoituksena on tarjota tuotteita, mitkä tukevat hyvinvointiasi ja helpottavat elämääsi kokonaisvaltaisesti - tilaa helposti verkkokaupastamme!

https://taimi.love/