Kiirettä, ärtyneisyyttä ja vaikeuksia rentoutua? Tuntuuko tutulta?

Stressi on yleisempää kuin ajatellaan. Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 87 % suomalaisista on kokenut negatiivista stressiä. Nuorista aikuisista (18-29 vuotiaissa) 75 % kokee stressiä säännöllisesti tai silloin tällöin, yli 60-vuotiaissa sama luku on vain 30%.

Stressillä tarkoitetaan yleisemmin tilannetta, jossa ihmiseen kohdistuu niin paljon haasteita ja vaatimuksia, että sopeutumiseen käytettävissä olevat voimavarat ovat tiukoilla tai ylittyvät. Stressi oireilee eri tavoin mutta yleisimmät stressioireet ovat unihäiriöt, ärtymys, ongelmat keskittymiskyvyssä ja rentoutumisessa ja  keskittymiskyvyssä. Varmasti tuttuja tunnetiloja monelle. 

No mistä me suomalaiset sitten stressaamme? Ei varmasti yllätä, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on stressin aiheuttaja nro 1. Myös talousasiat ja parisuhteeseen liittyvät aiheet ovat kärkipäässä.

Stressiä on perinteisesti koetettu lievittää niin elämäntapamuutoksilla, hengitysharjoituksilla kuin erilaisilla  stressituotteilla. Nyt apteekkeihin on saatu täysin uudenlainen tuote tueksi tilapäiseen stressiin: Symbiosys Serenitas. Serenitaksen uniikki 3 in 1 kombo koostuu bifidobakteereista, sahramiuutteesta ja B6- vitamiinista. SYMBIOSYS® Serenitas®-ravintolisä on kehitetty tukemaan rentoutumista ja hermoston normaalia toimintaa tilapäisen stressin aikana.

¹Sahrami edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa tukemaan rentoutumista. 

²B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. 

Lue lisää tuotteesta>>

Osta tästä >>

3 Nordic Health tutkimus 2023, haettu 3.8.2023: https://www.if.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/henkilovakuutukset/nordic-health-2023-tutkimus 4 A Mattila. Stressi. www.terveyskirjasto.fi. Lääkärikirja Duodecim. Kustannus Oy Duodecim 1.4.2022