Priorin Extra - Anna hiuksillesi syy loistaa

Priorin extra

Hiusten ohentuminen ja hiustenlähtö ovat yleisiä ongelmia, jotka koskettavat monia suomalaisia aivan liian tutulla tavalla. Iän myötä hiukset saattavat menettää kiiltonsa, volyyminsä ja terveen ulkonäkönsä, mikä voi vaikuttaa itsetuntoon ja yleiseen hyvinvointiin.

Ympäristötekijät, stressi ja hormonaaliset muutokset ovat vain muutamia syitä, jotka voivat pahentaa tilannetta. Juuri tästä syystä moni etsii tehokkaita ratkaisuja hiusten elinvoiman palauttamiseksi ilman kalliita hoitoja.

Priorin Extra ravitsee hiusjuuria sisältäpäin

Priorin Extra tarjoaa apua hiusten kauneuden ylläpitoon. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä biotiinia, pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta ja L-kysteiiniä on suunniteltu tukemaan hiusten kasvua ja ravitsemaan hiusjuuria sisältäpäin.

Priorin Extra on kehitetty tukemaan hiusten terveyttä monipuolisesti;

  • Biotiini edistää hiusten pysymistä normaaleina.
  • L-kysteiini on keskeinen osa hiusten rakenneainetta, keratiinia.
  • Hirssiuute sisältää useita tärkeitä rasvahappoja.
  • B5-vitamiini (pantoteenihappo) edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

Testattuja tuloksia, kiitettäviä kokemuksia

Vuonna 2019 tehdyssä käyttäjätutkimuksessa 152 suomalaista kuluttajaa testasi

Priorin Extra -valmistetta kolmen kuukauden ajan. Tulokset puhuvat puolestaan: peräti 93% testaajista ilmoitti suosittelevansa Priorin Extraa muille. Tämä korkea suositteluaste heijastaa käyttäjien tyytyväisyyttä.

priorin
RAVINTOLISÄ - Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Ei suositella raskauden aikana. Bayer Oy

 

Priorin Extra on suunniteltu heille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä ratkaisua hiusten kauneuden ylläpitoon. Tuotteen käyttö on helppoa: vain kaksi kapselia kerran päivässä ruoan jälkeen. Säännöllisellä käytöllä saatiin näkyviä tuloksia 12 viikon (3 kk) käytön jälkeen, tehden hiuksista näkyvästi terveemmät ja elinvoimaisemmat.

Toukokuun Erikoistarjous – Priorin Shampoo kaupan päälle

Apteekki 360:n toukokuun erikoistarjous: ostaessasi Priorin Extra 180 kapselia, saat kaupan päälle Priorin Shampoon. Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten älä jätä tilaisuuttasi käyttämättä. Anna hiustesi loistaa.

Hiustenlähtö ja hiusten ohentuminen eivät ole pelkästään esteettisiä ongelmia, vaan ne voivat vaikuttaa syvästi hyvinvointiimme ja itsetuntoomme. Pidä hyvää huolta hiuksistasi, ja valitse tieteellisesti tutkittu ja muiden kuluttajien suosittelema Priorin Extra -ravintolisä hiuksille.

Ota askel kohti hiusten hyvinvointia ja hyödynnä Apteekki 360:n Priorin Extra kampanja.

osta priorin extra