Nautinnollista seksiä vaihdevuosienkin aikana

vagisan kosteuttava emätinvoide

 

Lähes joka toisella yli 45-vuotiaalla naisella on kokemusta limakalvojen kuivuudesta, mikä voi aiheuttaa kipua yhdynnän aikana. Onneksi on olemassa keinoja, jotka tekevät seksistä taas nautinnollista.

Moni nainen kertoo, että heidän seksielämänsä on parhaimmillaan juuri kypsässä iässä. Pitkään jatkuneessa parisuhteessa voi kuitenkin kohdata haasteita, jos yhdynnästä tulee tuskallista esimerkiksi limakalvojen kuivumisen vuoksi. Ensimmäinen apu on usein liukuvoiteen hankkiminen, vaikka se tarjoaa vain tilapäistä helpotusta.

Mistä ongelma johtuu?

Vaihdevuosien myötä naisen kehossa vähenevän estrogeenin vaikutuksesta intiimialueiden iho ja limakalvot muuttuvat kuivemmiksi ja herkemmiksi, mikä saattaa aiheuttaa kipua seksin aikana ja heikentää seksuaalista halua.

Kuinka palauttaa nautinto?

Emättimen kuivuus ei tarvitse olla este seksin nautinnolle. Kosteuttavat emätinvoiteet, kuten Vagisan Kosteuttava emätinvoide, on kehitetty nimenomaan lievittämään kuivuuden aiheuttamia ongelmia, eritoten kipua ja polttelua yhdynnän aikana. Säännöllisesti käytettynä voide palauttaa intiimialueen ihon pehmeyden ja joustavuuden, mikä auttaa tekemään seksistä jälleen nautinnollista.

Käyttäjien kokemuksia

Tutkimusten (2) mukaan 84 % Vagisan Kosteuttavaa emätinvoidetta käyttäneistä naisista kokee vähemmän kipua seksin aikana. Voide, joka on hormoniton ja tekee emättimen limakalvoista joustavat, on tarjonnut apua miljoonille naisille ympäri maailmaa, lievittäen kuivuutta, polttelua ja kutinaa sekä vähentäen yhdynnän aiheuttamaa kipua.

vagisan kosteuttava emätinvoide

Lähteet:

(1)Keski Hallila S., Saarnio T., Taloustutkmus/2022;
(2)Garcia de Arriba S et al., PLoS One, 5/2022 12; 17-5

Lue lisää: Vagisan.com