Miksi verenpainetta tulisi mitata?

26.9.2023
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Korkea verenpaine on riskitekijä monelle eri sairaudelle ja on itse asiassa yksi merkittävimmistä sydän- ja verisuonisairauksien vaaratekijöistä. Pitkään jatkuessaan se johtaa verisuonten vaurioitumiseen sekä valtimoiden kovettumiseen. Systolisen paineen ihanteellinen arvo on noin 120 mmHg ja diastolisen paineen arvo noin 80 mmHg. Mikäli verenpainemittarin lukemat ovat jatkuvasti näitä arvoja paljon korkeammat, kannattaa siitä olla yhteydessä lääkäriin. 

Meillä myynnissä olevat OMRON M6 Comfort ja OMRON M3. Kotikäyttöön tarkoitetut mittarit ovat yleensä digitaalisia ja koko mittausprosessi on lähes automaattinen.

TILAA VERENPAINEMITTARI

Näytä kaikki

OMRON M6 on olkavarsiverenpainemittari Afib-indikaattoritoiminnolla. On helppokäyttöinen sekä miellyttävä. Mittarissa on Afib-indikaattoritoiminto, eli laite pystyy havaitsemaan epäsäännöllisen pulssin, joka voi viitata eteisvärinään (Afib). Tällä mittarilla esimerkiksi asiakas pystyy itse seuraamaan sairauttaan. Lisäksi mittari tekee 3 peräkkäistä mittausta 30 sekunnin välein ja näyttää siitä keskiarvon, joten laite antaa tarkemman arvion verenpaineesta. 

OMRON M3 on olkavarsiverenpainemittari. Mittari tunnistaa epäsäännöllisen sykkeen mittauksen aikana. Lisäksi se voi tallentaa kahden eri käyttäjän tiedot. Helppokäyttöinen digitaalinen verenpainemittari.

Tilaa nyt verenpainemittari nopealla toimituksella helposti apteekistamme!