Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Luotettavaa tukea miehiselle vireydelle

Hektinen elämä, väsymys ja stressi ovat yleisiä syitä ajoittaiseen haluttomuuteen ja kyvyttömyyteen. Iän myötä luonnollisesti laskeva testosteronitaso on myös yksi halukkuuteen vaikuttava tekijä. Harvemmin kyse on elimellisestä ongelmasta.

Erektio-ongelmat ovat yleisiä - niitä esiintyy yli puolella 40–70-vuotiaista miehistä. Ongelmat eivät ole harvinaisia nuoremmillakaan, mutta 50–60 ikävuoden jälkeen ne yleistyvät selvästi. Yksi mahdollinen syy voi olla testosteronivaje. Jo noin 35-vuotiaana miehen testosteronitaso alkaa laskea keskimäärin prosentin vuodessa.

Epäonnistuminen yhdynnässä voi aiheuttaa stressiä ja epävarmuutta, jotka taas lisäävät erektio-ongelmien riskiä ja näin noidankehä on valmis. Terveelliset elämäntavat, monipuolinen ruokavalio ja riittävä lepo auttavat pitämään mielialaa ja vireyttä yllä. Seksuaalista hyvinvointia voi tukea myös ravintolisällä, jossa on tutkittu koostumus ja luotettavat raaka-aineet.

Valmisteiden villi länsi - kuinka löytää luotettava

Miehille tarkoitettujen valmisteiden markkinat ovat kirjavat, eikä varsinkaan ulkomailta tilattujen tuotteiden sisällöstä voi aina olla varma. Monia vaikuttaviksi väitettyjä aineita ei ole tutkittu kliinisesti. Suomessa kehitetty ja valmistettu bertil´s Testo Boost sisältää 4 luotettavaa ja vahvaa tehoainetta. Sen monipuolinen koostumus on laadittu huolella erityisesti miesten seksuaalista hyvinvointia ajatellen.

  • EnoSTIM™ on ranskalaisten asiantuntijoiden kehittämä kasviuuteseos. Uutteen sisältämien sahramin, viinirypäleen ja omenan tehoaineiden toimivuutta ja vaikutusmekanismeja on tutkittu kliinisessä tutkimuksessa. Tulokset ja käyttäjätyytyväisyys olivat vakuuttavat 28 päivää kestäneen tutkimuksen päätyttyä. 71 % testiryhmäläisistä suosittelisi EnoSTIM-tuotteen käyttöä.
  • Tribulus terrestris -kasviuutteen seksuaalista kykyä ja halukkuutta kohottavista vaikutuksista on laajaa näyttöä. Uute on tarkoin tutkittu, eikä se sisällä kilpaurheilijoille kiellettyjä WADA:n listaamia ainesosia kuten THC:aSinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkkiä mies menettää jokaisen siemensyöksyn yhteydessä.
  • B6-vitamiini tukee puolestaan elimistön energia-aineenvaihduntaa.

bertil´s Testo Boost on kehitetty ja valmistettu Pietarsaaressa parhaista mahdollisista raaka-aineista. Niiden luotettavuuteen ja puhtauteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja näin ollen tuote sopii myös kilpaurheilijoille.

Vaikutukset edellyttävät vähintään 1–2 viikon säännöllistä käyttöä. Paras hyöty saavutetaan 3–4 viikon käytön myötä.