Kotimikroneulaus - ohituskaista ihanaan ihoon

Kaikki ihonhoidosta innostuneet ovat kuulleet mikroneulauksesta eli kasvojen rullailusta telamaisella rollerilla. Menetelmän suosio johtuu siitä, että sen avulla voi jopa monisatakertaistaa käyttämänsä kosmetiikan tehon. Mikroneulaus

Mutta mikroneulaukseen liittyy myös väärinymmärryksiä. Esimerkiksi pinnalliset koti- ja syvälliset hoitolaneulaukset sekoitetaan helposti toisiinsa, vaikka niiden vaikutukset ovat aivan erilaisia.

Mikroneulaus kuljettaa kosmetiikan ihon alle. Mikroneulausta voi thedä myös kotona.

Kotineulaus kuljettaa kosmetiikan ihon alle

Kasvojen kotimikroneulauksen tarve lähtee siitä, että yksi ihon tehtävistä on suojata kehoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja aineilta. Koska iho hoitaa tehtävänsä hyvin, on myös kosmetiikan aktiiviaineiden pääsy ihon uloimman pinnan alle rajallista.

Aina kosmetiikan ei toki tarvitsekaan ulottua pintaa syvemmäs, mutta varsinkin rakenteellisiin muutoksiin tähtäävien aktiiviaineiden on lähes pakko päästä ihon kuolleen sarveisen läpi.

Mikroneulaus avaa ihoon aktiiviaineiden imeytymistä tehostavia kanavia. Jo lyhytneulaiset kotirullat lisäävät ihon läpäisevyyttä monisatakertaisesti. Se tarkoittaa, että myös kosmetiikan teho ja pitkän aikavälin hoitotulokset lisääntyvät merkittävästi.

Aineiden imeyttämisen tehostamiseen riittävät enintään 0,25 millin neulat. Tätä pidemmillä neuloilla pyritään jo ihon syvempien kerrosten vaurioittamiseen, mistä toipuessaan iho kiinteytyy ja ryhdistyy. Syviin neulauksiin vaaditaan kuitenkin erikoistunutta osaamista, minkä vuoksi ne kannattaa jättää ammattilaisille.

Mikroneulaus hoidin jälkeen lisää kollageenin tuotantoa.

Tee huolella ja ole hygieeninen

Aineita imeyttävä neulaus sopii useimmille. Kunhan kasvoilla ei ole aktiivista reaktiota, kuten tulehduksellinen akne, ruusufinni tai ekseema, on se oikein tehtynä turvallinen hoitomuoto. Halutessaan kotineulauksen voi tehdä vaikka päivittäin, mutta jo muutamalla hoitokerralla viikossa saa vähitellen selkeitä tuloksia.

Paras ajankohta neulaukseen on iltaisin ihonpuhdistuksen jälkeen. Ennen neulausta kasvot kannattaa jakaa mielessään osiin, kuten otsa, posket, silmäympärys, suun seutu, leuka, kaula ja rintakehä.

Mikroneulaus onnistuu myös kotona.

Tämän jälkeen kasvot rullaillaan läpi osio kerrallaan vaaka- ja pystysuorilla vedoilla. Esimerkiksi otsalla tee ensin 4-5 vaakasuoraa vetoa yhdessä kohtaa. Tämän jälkeen siirry hieman alemmas, ja rullaa taas 4-5 vaakasuoraa vetoa. Kun koko otsa on käsitelty vaakaan, tee sama pystysuorilla vedoilla.

Neulatessa rollerin ihokontakti saa olla jämäkkä, mutta instrumenttia ei tarvitse painaa. Vetokohtaa vaihtaessa nosta rulla irti ihosta, jotta neulat eivät raavi ihon pintaa. Pidä ote silmien seudulla hyvin kevyenä, äläkä neulaa luomien yli.

Koko kasvojen, kaulan ja decolteen neulaus vie viitisen minuuttia. Tämän jälkeen kanavat alkavat sulkeutua ja umpeutuvat täysin noin 15–30 minuutissa. Hoitoaineet, kuten seerumi ja voide, kannattaa levittää kasvoille puhtain käsin heti rullauksen päätteeksi.

Mikroneulaus nuorentaa ihoa. Hoidon jälkeen ihossa näkee selkeän eron.


OSTA HYVÄ & HUOLLA OIKEIN

Neulamateriaalien puhtaudessa, kulutuksenkestossa ja neulojen kiinnityslujuudessa on eroja. Osta rulla tunnetuilta ja luotettavilta merkeiltä.

Pese neulain heti käytön jälkeen saippuavedellä, puhdista antiseptisella puhdistusnesteellä ja aseta kuivumaan omaan koteloonsa. Kuivumisen jälkeen sulje kotelo.

Jos neulain tippuu, neulat ja niiden kiinnitykset voivat vahingoittua, eikä rullan turvallisuudesta ole takeita.

Osta uusi neulain valmistajan suosituksen mukaan, sillä tylsät terät vahingoittavat ihoa.

Mikroneulaus perustuu siihen, että ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden avulla tehoaineet saadaan vietyä pintaa syvemmälle


Tilaa tuotteita mikroneulaukseen täältä >>