ilaphothecary Tommy Hellstenin asuntomessukodissa

Hyvinvointisarja ilapothecary Asuntomessuilla

12.7.2023
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Apteekki 360:lle tärkeä teema, kokonaisvaltainen hyvinvointi, on huomioitu myös Loviisan tämän kesän Asuntomessuilla (7.7.–6.8.2023) terapeutti, kirjailija ja teologi Tommy Hellstenin uudeksi kodiksi rakennetussa Finnlog WisdomHouse -talossa. Tasapainoisen elämäntavan oppaistaan tunnetun Hellstenin talon sisustukseen valikoituivat myös meiltä tutut, palkitut englantilaisen hyvinvointisarja ilapothecaryn kodin tuotteet.

Finnlog WisdomHouse on persoonallinen, kohtaamaan kutsuva koti luonnon keskellä. Meren rannassa sijaitseva talo henkii rauhaa ja levollisuutta. Luonnon materiaaleista valmistetussa kodissa yhdistyy hirsitalojen sekä puurunkotalojen parhaat ominaisuudet harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Esillä messutalossa ovat ilapothecaryn luonnon raaka-aineista valmistetut soijavahakynttilät, huonetuoksut sekä ihonhoito-, suihku- ja kylpytuotteet, jotka aromaterapian voimalla rentouttavat oloa ja tukevat laadukasta unta.

Hyvinvointia iholle, keholle ja kotiin

Tommy Hellstenin uuden Asuntomessutalon on rakentanut arkkitehtuurillisiin, ympäristöystävällisiin massiivipuisiin lamellihirsitaloihin sekä CLT-taloihin erikoistunut Finnlog. Hellstenin Wisdom House -yrityksen nimestä inspiraationsa saaneen talon sisustuksen on suunnitellut Heli Virtanen Suunnittelutoimisto Iloa360:stä. 

Virtasen suunnittelema sisustus on persoonallinen ja rohkea yhdistelmä minimalismia ja runsautta sekä rouheita pintamateriaaleja. Uuden mukana sisustuksessa kulkevat myös Tommy Hellstenin rakkaat kalusteet vanhasta Porvoon kodista ja työtilasta.  

Hellstenin uuden kodin sisustukseen valikoituivat mukaan rentoutumista, hyvää oloa ja laadukasta unta tukevat ilapothecaryn sisustus- ja hyvinvointituotteet.

“Sisustus on kiva viimeistellä kauniilla pientuotteilla kuten kynttilöillä ja huonetuoksuilla. ilapothecaryn luonnon raaka-aineista valmistetuissa, aromaterapeuttisissa tuotteissa erityisen mukavaa on niiden mielelle tuoksujen kautta hyvää tekevä vaikutus.” Heli Virtanen kuvaa sisustuksen viimeistelyä.

Tommy Hellstenin arjen zen-hetket

Kysyimme kirjailija ja terapeutti Tommy Hellsteniltä, miten meistä jokainen voisi lisätä pieniä keholle ja mielelle hyvää tekeviä rentouden hetkiä osaksi arkea. “Minulla on tapana aloittaa päivät hiljentymällä aamuisin. Ihmisen syvin tarve on rakkauden tarve. Rakastamme itseämme, kun olemme itsellemme läsnä. Siksi kalenterimme tulee olla huokoinen eikä liian tiivis. Muuten emme mahdu elämäämme.” Hellsten kannustaa.

Mini Uplift Ritual -hoito kaupan päälle

Heinäkuussa kahden ilapothecary-tuotteen ostajalla ilapothecary Mini Uplift Ritual -minihemmotteluhoito (15 min) kaupan päälle (arvo 35 €). 

Hoitoon voit varata ajan verkkosivuiltamme ja valita tuotteet yhdessä kosmetologimme kanssa tai ostaa tuotteet verkosta ja näyttää kuitin paikan päällä.