Hyvinvointia joululahjaksi

4.12.2023
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Joulu on taas täällä ja on aika muistaa lähimmäistä. Mitäpä jos tänä vuonna antaisit lahjaksi hyvinvointia? Apteekki 360 verkkokaupasta löydät ihania lahjapakkauksia, lahjakortteja ja tuotteita sekä palveluita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

Helpota joulukiireitä ja tilaa lahjat verkkokaupasta nopealla toimituksella!

IHANAT KOSMETIIKAN LAHJAPAKKAUKSET

Meiltä löydät monipuolisesti kosmetiikan, luonnonkosmetiikan lahjapakkauksia pukinkonttiin tai itsensä hemmotteluun. Lahjapakkausten hinta on huomattavasti edullisempi kuin tuotteiden ostaminen erikseen.

Nyt Ekopharma lahjapakkauksen ostajalle 100 ml puhdistusemulsio kaupan päälle ja BTB13 lahjapakkauksen ostajalle 100 ml hoitovesi kaupan päälle!

HYVINVOINNIN LAHJAKORTTI

Apteekki 360 lahjakortti ilahduttaa takuuvarmasti! Voit valita haluamasi summan ja lähettää lahjakortin digitaalisesti suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Digitaalinen lahjakortti sopii hyvin myös viimehetken lahjaideaksi.

Myymälästämme Apteekki 360 Ympyrätalosta voit ostaa myös fyysisiä lahjakortteja - kysy lisää henkilökunnalta!

Mallituote

Normaali hinta€19,99
/
Sis. verot
Tätä aluetta käytetään tuotetietojen esittelyyn. Kerro asiakkaallesi tuotteen ominiasuuksita ja ulkonäöstä. Anna tarkempia tietoja väristä, materiaalista, koosta ja tuotteen alkuperästä.

ILAHDUTA KOSMETIIKALLA

Onko läheiselläsi jo kaikkea? Kosmetiikkalahja ilahduttaa takuuvarmasti, eikä jää nurkkiin pyörimään. Mikäli tarvitset apua lahjan valinnassa, kosmetologimme auttaa mielellään.