Graftobianin Uutuusmeikit: Päivitä Joe Blasco kätevän sävykartan avulla

Graftobian

Nyt on aika kääntää uusi sivu meikkirutiineissa, kun Graftobian saapuu markkinoille. Tämä sarja on saanut alkunsa elokuvamaailman sydämessä, ja se on tunnettu poikkeuksellisesta peittävyydestään sekä kauniista, luonnollisesta lopputuloksesta, joka heijastaa valoa upeasti.

Graftobian on vuodesta 1978 asti tarjonnut tuotteita, jotka ovat rikkaasti pigmentöityjä ja pitkäkestoisia, mutta silti yllättävän kevyitä iholla. Meikkivoiteet ja korostusvärit on suunniteltu levittymään tasaisesti ja kestämään pitkään ilman, että niitä tarvitsee jatkuvasti korjata. Sarjan tuotteet sopivat myös herkimmälle iholle, sillä niissä ei ole käytetty silikoneja tai hajusteita, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Jos olet aiemmin luottanut Joe Blascon korkealaatuisiin meikkituotteisiin, Graftobian tarjoaa sinulle sujuvan siirtymisen tutuista tuotteista uusiin innovaatioihin ilman että laadusta täytyy tinkiä. Graftobian tarjoaa monipuolisen värikartan, josta löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun – niin peilin edessä kuin kamerankin linssin takaa.

Kokeile rohkeasti Graftobiania ja huomaat, miksi tämä brändi on niittänyt mainetta niin ammattilaisten kuin meikkiharrastajienkin keskuudessa.

Tutustu myös kätevään värikarttaan, josta löydät Graftobianin vastaavuudet Joe Blascon tuttuihin sävyihin. Kokeilu on helppoa, ja saatat hyvin löytää uuden suosikkisi, joka tuo esille parhaan puolesi – päivästä toiseen.