Meikkivoiteet antavat sävyä helposti eri ihotyypeille ja sekaiholle sekä ikääntyvälle iholle, hyvä meikkivoide tasoittaa ihon pienet virheet.

GRAFTOBIANIN EDISTYKSELLISET MEIKKIVOITEET JA KOROSTUSVÄRIT

10.1.2024
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Graftobianin Edistykselliset Meikkivoiteet ja Korostusvärit

Löydät Graftobianin laadukkaat meikkivoiteet nyt sekä verkkokaupastamme että myymälästämme.

Graftobian on perustettu 1978 Kaliforniassa elokuvameikkaaja Eric A. Coffmanin toimesta. Graftobian on erikoistunut valmistamaan huippulaatuisia ihon sävyä peittäviä meikkivoiteita, kuten Joe Blascon ikoniset meikkivoiteet. Vuosien ajan kehittyneet tuotteet ovat olleet suosittuja sekä ammattilaisten että kuluttajien keskuudessa. Meikkivoiteen pehmeä ja samettimainen koostumus tarjoaa erinomaisen ihosi sävyyn sopivan lopputuloksen.

Graftobianin meikkivoiteissa on runsaasti pigmenttiä ja tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös sekaiholle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Pehmeä samettimainen meikkivoiteen koostumus tarjoaa erinomaisen peittävyyden iholle. Kaikki tuotteet valmistetaan huolella valituista, laadukkaista raaka-aineista. Graftobianin meikkivoidetta käyttämällä meikki kestää virheettömänä aamusta iltaan, tuoden esiin luonnollisen hehkusi koko päivän ja illan ajaksi.

Graftobian on hyvä meikkivoide myös ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä, meikkivoidetta voi käyttää iholla kuten haluat.

Täydellinen pohjustus kaikille ihotyypeille

Graftobianin peittävä meikkivoide on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen peittävyyden. Meikkivoiteen rikas pigmentti ja samettinen koostumus takaavat virheettömän lopputuloksen, joka pysyy kasvoilla koko päivän. Meikkivoiteiden monipuolisuus tekee niistä ihanteellisia kaikille ihotyypeille, ne sopivat myös ikääntyvälle iholle. Punaisuutta peittävä meikkivoide on suunnattu herkälle iholle, joka tarvitsee erityistä huolenpitoa.

HD Glamour Creme - meikkivoiteet ammattikäyttöön

HD Glamour Creme -meikkivoiteet, jotka on alun perin suunniteltu ammattilaisille, tarjoavat täydellisen peittävyyden samalla säilyttäen ihon luonnollisen ulkonäön. Nämä meikkivoiteet levittyvät tasaisesti, häivyttävät ihon virheet ja epätasaisuudet, ja ovat riittävän kevyitä päivittäiseen käyttöön.

Valitse ihollesi sopiva meikkivoide, löydät valikoimastamme monta eri sävyä. Kosmetologimme auttaa mielellään meikkivoiteen valinnassa.

MEIKKIVOITEEN HELLÄVARAINEN KOOSTUMUS

Graftobianin meikkivoiteet ovat valmistettu silikonia ja hajusteita välttäen, mikä tekee niistä sopivia herkälle iholle. Ne sisältävät vähän säilöntäaineita, mutta niiden laadukkaat ainesosat takaavat pitkän säilyvyyden. Tuotteet ovat riittoisia, yhdestä 14 milligramman meikkivoidepakkauksesta riittää vuodeksi.

Monipuolinen sävyvalikoima

Graftobian on panostanut tuotteidensa kuvauksellisuuteen. Meikkivoiteet näyttävät upeilta sekä luonnossa että valokuvissa, säilyttäen kuitenkin ihon luonnollisen ulkonäön korkearesoluutioisissa kuvissa. Laaja sävyvalikoima varmistaa, että jokainen löytää juuri omalle iholleen sopivan meikkivoiteen.

Laatu ja vastuullisuus

Graftobian on sitoutunut korkeimpiin laatuvaatimuksiin, käyttäen ainoastaan FDA:n hyväksymiä ainesosia. Yrityksen perustaja Eric G. Coffman korostaa, että heidän meikkivoiteensa on valmistettu vastuullisesti ilman eläinkokeita.

Graftobianin meikkivoiteet tarjoavat korkealaatuista peittävyyttä ja kestävyyttä, mikä tekee niistä luotettavan valinnan niin meikkiammattilaisille kuin kauneuden ystäville. Yrityksen historia ja sitoutuminen laatuun todistavat sen aseman kauneusteollisuuden kärjessä.

Pohditko meikkivoiteen oikeaa sävyä? Katso alta kosmetologimme laatimat ohjeet meikkivoiteen valintaan. Meikkivoiteita löytyy useasti eri sävystä, meikkivoidetta voit käyttää huoletta vaikkapa joka päivä kuivattamatta ihoa.

Kosmetologimme auttaa mielellään meikkivoiteen valinnassa myös paikan päällä Apteekki 360 Ympyrätalossa, Hakaniemessä.

Mietityttääkö mikä meikkivoide on paras juuri sinulle?

Viereisestä kuvasta löydät vastaavuudet Joe Blascon meikkivoidesävyihin.

Apteekki 360 Ympyrätalossa pääset myös kokeilemaan testereitä, joka helpottaa oikean meikkivoiteen valinnassa.

Tervetuloa!