Esittelyssä Ritva Saha: Apteekki 360:n Sairaanhoitaja & Laboratoriovastaava

sairaanhoitaja helsinki

Olen Ritva Saha ja toimin Apteekki 360:ssa yrittäjänä tarjoten sairaanhoitaja- sekä laboratoriopalveluita. Yrityksemme PR2You Oy on toiminut vuodesta 2016, tarjoten näytteenottopalveluita ja kotisairaanhoitoa. Yrityksen nimi on yhdistelmä omistajien etunimistä: Petri hoitaa taloushallinnon ja minä hoidan käytännön työt. Palveluitamme täydentävät vakituiset keikkatyöntekijät, jotka mahdollistavat laajan aukiolon tarpeen mukaan.

Koulutukseni ja taustani:

Olen koulutukseltani sisätautikirurginen sairaanhoitaja ja kuntohoitaja. Minulla on laaja työkokemus, ja ihmisten vilpitön auttaminen ilman tarpeettomia mutkia sai minut siirtymään julkiselta puolelta yrittäjäksi. Haluan, että terveys ja hyvinvointi ovat kaikkien saatavilla ilman turhia esteitä.

Olen työskennellyt monipuolisesti, muun muassa laboratoriossa, kehitysvammalaitoksessa, psykiatrisessa sairaalassa, akuuttihoidossa ambulanssissa, tapaturma-asemalla sekä Meilahden ja Marian päivystyspoliklinikoilla. Olen myös tehnyt töitä elinsiirtojen parissa, ja kokemukseni Borreliaklinikalla ja Syöpäklinikalla Euroopassa on tuonut lisää näkökulmia. Yhteistyökumppaneitani ovat Antioksidanttiklinikka, Oloni-klinikka ja Vitasal terveysvastaanotto. Pyrin jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta.

Palvelut ja yhteistyökumppanit:

Tarjoamme sinulle tarpeisiisi perustuvia matalan kynnyksen palveluita. Jos valmiista paketeista ei löydy sopivaa, voimme räätälöidä tutkimukset. Lähetettä ei tarvita, ja kaikki tarvittava on saatavilla. Laboratoriokokeet analysoidaan VITA Laboratoriossa Helsingissä, ja tulokset voi saada tekstiviestinä, turvapostilla tai Kantaan. Halutessasi voit saada kokeiden tulokset vain itsellesi.

Apteekki 360 tarjoaa lääkkeet, vitamiinit ja terveystuotteet, joiden tarpeen voi todeta laboratorioissa. Viralliset suositukset ovat hyviä ohjenuoria, mutta todellinen tarve määräytyy vain mittaamalla. Yhdelle saattaa riittää pienet pitoisuudet, kun taas toiset tarvitsevat suuria annoksia.

Suosituimmat palvelumme:

Palveluihimme kuuluvat injektiot, korvahuuhtelut, haavanhoidot, tikinpoistot sekä yleinen ohjaus ja neuvonta. Palvelumme ovat edullisia, eikä niistä peritä toimisto- tai palvelumaksuja.

Tervetuloa tutustumaan!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme ja seuraamaan Apteekki 360:n blogia, jossa kerron säännöllisesti uusista tuulista terveyden saralla.

Ajanvarauslinkki löytyy Apteekin sivuilta: www.vello.fi/pr2you-oy/

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse numerolla 044 2488550 tai 040 5270729. Soitan takaisin, jos en heti pysty vastaamaan.

Ritva saha sairaanhoitaja apteekki 360