Erektio edellyttää hyvää verenkiertoa

3.4.2023
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Toimiva veren ja hapen kuljetus kaikkiin kehon osiin on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin sekä monien kehon toimintojen ylläpitämisen kannalta. Yksi riittävästä verimäärästä riippuvista toiminnoista on erektion ylläpitäminen.

Seksuaalisuus on olennainen osa terveyttä ja hyvinvointia, jossa keskeistä ovat terveelliset elämäntavat. Siksi seksuaaliterveyteen liitttyvissä huolissa itsehoidolla on tärkeä merkitys. Esim. erektiolle on eduksi, kun lopettaa tupakoinnin, laihduttaa, lisää liikuntaa ja halllitsee stressiä. Tupakointi lisää erektiohäiriön riskiä 2-3 kertaiseksi tupakoimattomaan verrattuna.

Typpioksidin merkitys

Verisuoniperäiset ongelmat ovat yleisiä keski-ikäisten ja ikääntyneiden miesten erektiohäiriöissä, koska valtimoiden ahtaumat heikentävät verenkiertoa ja erektio jää heikoksi. Ikääntymisen aiheuttama erektiokyvyn heikkeneminen johtuu myös vähentyneestä typpioksidin tuotannosta elimistössä. Typpioksidi saa aikaan sen, että valtimoiden lihaskudos rentoutuu, jolloin verisuonet laajenevat ja veri pääsee kiertämään vapaasti. Myös sairaudet ja etenkin stressi vähentävät elimistön omaa typpioksidin tuotantoa, mikä usein ensimmäiseksi havaitaan heikentyneenä erektiona.

Prelox aikuisille miehille

Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä miehille jatkuvaan käyttöön. Sen tarkoituksena on tukea miehen verenkiertoa ja ylläpitää elimistön riittävää typpioksidin tuotantoa.

Preloxissa yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol. Pycnogenol on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Vesiliukoisella Pycnogenolilla on korkea biologinen hyötyosuus, ja tässä ravintoaineessa on runsaasti hedelmähappoja sekä prosyanideja. Pycnogenolia on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa, joissa sen on todettu vilkastuttavan verenkiertoa*. L-arginiini ja tauriini ovat molemmat typpioksidin lähdeaineita, jotka mahdollistavat typpioksidin tuotannon.

Prelox on kehitetty aikuisille miehille jatkuvaan käyttöön. Päivittäinen annos on 2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan, tämän jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä.

Ellei Preloxkaan auta

Ravintolisillä on perinteisesti pyritty vaikuttamaan seksuaalisuuteen ja ne voivat olla ratkaisu heille, jotka haluavat helposti saatavilla olevan valmisteen tai luonnollisemman ratkaisun seksuaalisen toimivuuden ongelmaansa. Aina seksuaaliterveyden ongelmat eivät ole ratkaistavissa elintavoilla tai itsehoidolla. Keskustelu lääkärin kanssa yleisterveydestä sekä terveydenhuollon ammattilaisten tarjoama seksuaalineuvonta ja erilaiset terapiapalvelut tuovat laaja-alaisempaa apua sitä tarvitseville.

Lähde: PharmaNord