Durex kondomeilla ja liukuvoiteilla uusia kokemuksia

Monet ovat tottuneet käyttämään juuri tietynlaisia kondomeja. Vaikka suosikki olisikin jo olemassa, kannattaa silti kokeilla välillä jotain uutta. Durexin laajasta valikoimasta löytyy takuulla sopiva vaihtoehto aivan jokaiselle - jo 90 vuoden kokemuksella.

Erilaiset kondomit voivat muuttaa seksikokemusta paljonkin: niillä voi vaikuttaa kokemuksen intensiivisyyteen, luoda erilaisia tuntemuksia tai aivan uusia kokemuksia, jotka tuovat parin toisilleen läheisemmäksi. Vaihtoehtoja on lukuisia: nystyillä tai juomuilla, ihokontaktia vastaavalla ohuudella, erikoiskestävyydellä sekä erilaisilla muotoiluilla, kokoluokilla ja jännittävillä tuntemuksilla.


KESTÄVYYTTÄ JA VARMUUTTA

Haluat sitten jatkaa koko yön tai keskittää energian lyhyempään intensiiviseen sessioon, saatat haluta vahvempaa suojausta. Durex Extra Safe -kondomit ovat aavistuksen tavallista kondomia paksumpia (mutta silti vain alle kymmenesosamillimetrin paksuisia), ja siksi ne sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

ERITYISEN LÄHEISIIN HETKIIN

Ohuempi kondomi mahdollistaa intensiivisen kontaktin tunteen. Durexin valikoimasta tällainen on juuri oikeista kohdista ohut Thin Ultra Feel. Ohut kondomi siirtää paremmin kehon lämpöä ja auttaa tuntemaan paremmin pienetkin liikkeet. Uutta teknologiaa edustaa puolestaan Durex Real Feel -kondomi, jonka erityinen materiaali mahdollistaa ainutlaatuisen iho ihoa vasten -kokemuksen.

JÄNNITTÄVIÄ TUNTEMUKSIA

Juomukondomit stimuloivat molempien osapuolia, sillä nystyt ja juomut stimuloivat herkkiä kohtia uudella tavalla. Kondomin teksturoitu pinta voi tuntua yhtä jännittävältä kuin seksilelu. Durexin valikoimasta löytyy juomuja ja nystyjä yhdistävä Pleasure Me, joka lisää molempien osapuolten nautintoa.

Minkä tahansa valitseekin, laatuun voi luottaa. Durex-kondomit testataan sähköisellä menetelmällä reikien varalta ja dermatologisesti mukavuuden kannalta. Niiden suorituskyky ylittää maailmanlaajuisen laatutestauksen standardit. Valikoimassa on myös laadukkaita liukuvoiteita molemminpuolisen nautinnon takaamiseksi.


LIUKUVOITEILLA MUKAVUUTTA JA HOITAVUUTTA

Hyvä liukuvoide on tärkeä osa seksuaalista kanssakäymistä. Se lisää nautintoa ja myös suojaa herkkiä intiimialueita. Emätin tuottaa liukastetta naisen kiihottuessa, mutta joskus lisäliukastus voi olla tarpeen – esimerkiksi pitkän session aikana. Liukuvoiteita voi myös käyttää muuhunkin kuin penetraation avustamiseen.

Liukuvoiteita on kolmenlaisia: vesi-, silikoni- ja öljypohjaisia. Vesipohjaiset ovat tavallisimpia, ja sekä niitä että silikonipohjaisia liukuvoiteita voi käyttää turvallisesti kondomin kanssa. Öljypohjaisia ei voi käyttää kondomien kanssa. Kokemusta voi myös räätälöidä valitsemalla tuote, joka lämmittää tai viilentää. Durex Intense Orgasmic Gelin koostumus on kehitetty luomaan lämpimien aaltojen, viileyden ja kihelmöinnin tuntemuksia ja näin lisäämään herkkyyttä intiimialueilla.

Durexin liukuvoidevalikoima sisältää myös Naturals-tuotteet, joissa ei ole käytetty hajusteita tai väriaineita, ja jotka auttavat säilyttämään elimistön oman PH:n.

Liukuvoiteet sopivat erinomaisesti myös pitkiin ylellisiin hierontatuokioihin. Kumppanin aistillinen hieronta voi auttaa yhteyden löytämisessä ja rentoutumisessa. Esimerkiksi Durex Massage 2 in 1 on yhdistetty hierontageeli ja liukuvoide, joka sisältää myös hoitavaa aloe veraa.

Durex on maailman johtava kondomivalmistaja, joka on valmistanut kondomeja parhaista raaka-aineista jo vuodesta 1929.

Tilaa Durexin tuotteita nyt nopealla ja edullisella toimituksella helposti Apteekki 360 -verkkoapteekista!