Vatsa voimaan hyvin, voimaa vatsan hyvinvoinnista

Maitohappobakteerit suoliston hyvinvoinnin tukena

Nyt on hyvä aika tehdä päätöksiä ja toimenpiteitä paremmalle tulevaisuudelle. Terveys on yksi tärkeimmistä mitä omistamme. Panostetaan siis terveyteen! Vatsan hyvinvoinnista on hyvä aloittaa. Ensin on tärkeää laittaa ruokavalio kuntoon ja suolistobakteeristo tasapainoon - Bioteekin maitohappobakteerit ovat oiva apu tähän kaikissa tilanteissa.

Suoliston bakteerikanta on yksilöllinen. Se muokkautuu elämämme aikana monien tekijöiden, kuten ruokavalion, mahdollisten antibioottikuurien ja ympäristön bakteerialtistumisen vaikutuksesta. Tämä suoliston mikrobikanta on olennainen osa terveyttämme vaikuttaen muun muassa ravintoaineiden sulamiseen ja imeytymiseen, suoliston toimintaan ja kehon immuniteettiin.

Bioteekin maitohappobakteerit

Suolistobakteeriston tasapainoa voi edistää maitohappobakteereilla. Bioteekin maitohappobakteerit ovat laadukkaita maitohappobakteereja koko perheen käyttöön. Maitohappobakteerit tuovat tasapainoa elämään. Tuote on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Maitohappobakteerit sisältävät tutkittuja bakteerikantoja suoliston hyvinvoinnin tueksi.

Bioteekin maitohappobakteeri lisää vatsan hyvinvointia.

Bioteekin maitohappobakteerien kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Maitohappobakteerit sopivat kaikille ikään katsomatta.


Suolisto rakastaa hellää hoivaa

Suoliston keskeisenä vaikuttajana on ravinto. Kaikille sopivaa ruokavaliota ei ole, vaan sopivin ruoka on aina yksilöllistä. Useimmille sopii kasvispainotteinen ruoka, jota täydennetään hyvillä proteiinin lähteillä ja hyvillä rasvoilla. Hyvälaatuista proteiinia saadaan mm. kalasta ja siipikarjanlihasta, runsaasti proteiinia saadaan myös pähkinöistä, hapanmaitotuotteista, herneistä ja pavuista. Rasvojakin on hyvä käyttää erilaisia: juoksevia kasviöljyjä, rasvaista kalaa ja herkullisia pähkinöitä. On tärkeää rauhoittua syömään ja muistaa pureskella. Suoliston toiminnalle on tärkeää myös riittävä kuidunsaanti. Kuitua saadaan mm. täysjyväviljasta ja kasviksista. Tärkeänä lisänä on riittävä nesteensaanti, liikunnan ja levon tasapaino sekä liian stressin välttäminen on myös tärkeää.

Bioteekin maitohappobakteerit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön tai tarvittaessa myös kuuriluonteisesti. Maitohappobakteerit sopii käytettäväksi koko perheelle. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan helpottamaan niiden nauttimista.

Suoliston hyvinvointiin vaikuttaa mm. oikeanlainen ruokavalio, jota voi tukea maitohappobakteerien avulla. Maitohappobakteerit sopivat koko perheelle.


Suolistobakteerit terveyden asialla

Suoliston erilaisilla bakteereilla on iso vastuu hyvinvointimme ylläpitämisessä. Ne ylläpitävät sopivaa bakteeriflooraa, jossa eivät pahat bakteerit ja hiivat pääse voitolle. Ne myös osallistuvat ruoansulatukseen ja tuottavat siinä ohessa ihmiselle tärkeitä ravintoaineita. Tällaisia ovat esimerkiksi lyhytketjuiset rasvahapot, jotka voivat ylläpitää koko suolen limakalvon kuntoa ja tasapainottaa kehon kolesterolintuottoa. Ravinto vaikuttaa oleellisesti suoliston bakteeristoon. Runsaasti kasviksia ja kokojyväviljaa sisältävä ruokavalio pitää hyvät bakteerit tyytyväisinä. Toisaalta prosessoitu, vahvasti käsitelty ravinto voi osaltaan köyhdyttää mikrobistomme monimuotoisuutta.

Ravinnon lisäksi suoliston mikrobiston laatuun ja määrään vaikuttavat paljon monet muut tekijät. On helppoa ymmärtää, että elinympäristömme vaikuttaa myös suolistomme mikrobistoon. Tutkimuksissa on havaittu, että liian hygieeninen ympäristö ei olekaan terveytemme kannalta paras. Sopiva vuorovaikutus luonnon (metsän) kanssa on meille hyväksi. Jatkuva liiallinen stressi, oli se sitten henkistä tai fyysistä, vaikuttaa epäedullisesti siihen, millaisia mikrobeja ruoansulatuskanavassamme elää. Toistuvat antibioottikuurit tappavat ja heikentävät taudin aiheuttajien ohella, valitettavasti myös meille edullisia mikrobeja.

Maitohappobakteereja löytyy eri valmistajilta.


Maitohappobakteerit päivittäisenä kumppanina

Maitohappobakteerit on hyvä pitää päivittäisenä kumppanina tai ainakin kuuriluontoisena kaverina. Näitä meille luonnollisia bakteereita löytyy esimerkiksi hapatetuista elintarvikkeista kuten hapankaalista ja maitotuotteista. Näiden lisäksi voi mikrobistoamme tukea maitohappobakteeriravintolisällä. Kun valitsee itselleen sopivaa maitohappobakteerilisää, on hyvä miettiä hetki ennen kuin ryntää ostamaan mitä tahansa markkinoilla olevaa tuotetta. Apteekki 360:n asiakaspalvelusta saat neuvoa ja apua tarpeisiisi sekä apteekin että verkkoapteekin puolella. Kannattaa valita Bioteekin valmiste, johon on käytetty tutkittua maitohappobakteerikantaa.

Bioteekin maitohappobakteerivalmisteita löydät apteekistamme.


Jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin

Vatsa ja suolisto ovat terveytemme kehto. Suoliston kunto vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin, ja jos suolisto voi huonosti, sen tuntee olossaan. Pidetään siis suolistostamme parempaa huolta! Suoliston hyvinvointi välittyy koko kehoon ja säteilee terveenä hehkuna myös ulospäin.

Tilaa Bioteekin maitohappobakteerivalmisteita tästä >>
Verkkokaupassamme käyvät eri maksutavat.