Helli suoliston hyviä bakteereitaSuolistobakteeriston tasapaino vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme sekä elämänlaatuumme, sijaitseehan suurin osa puolustusjärjestelmästämme suoliston alueella. Tasapaino voi järkkyä muun muassa stressin, epäterveellisen ruokavalion sekä antibioottien käytön takia. Yleensäkin elämäntapojemme, kaupungistuminen sekä lisääntynen hygienian ja prosessoidun ruuan käytön vuoksi luontaisen ja monimuotoisen bakteeristomme kirjo on vähentynyt.

Suoliston tasapainoa hellivä ruokavalio sisältää paljon kuituja, joita saa vihanneksista, hedelmistä ja marjoista sekä täysjyväviljasta. Suoliston tulehdustilaa edistävät puolestaan runsas punaisen lihan käyttö, prosessoidut ruuat, runsaasti rasvaa, suolaa, sokeria sekä valkoista viljaa sisältävät ruuat. Ns. FODMAP-ruokavalion (mm. palkokasvien, sipuleiden, kaalin välttämisen) on todettu vähentävän suolisto-oireita*.


Vahva BioGaia Gastrus sisältää suolistolle luontaisia bakteereita

BioGaian patentoimat Lactobacillus reuteri* (L. reuteri) – maitohappobakteerikannat kuuluvat maailman tutkituimpiin. Kannat ovat ihmisperäisiä ja kuuluvat niihin harvoihin bakteerilajeihin, jotka ovat kehittyneet yhdessä ihmisten kanssa aikojen alusta lähtien. Alkuperäisillä Lactobacillus reuteri -kannoilla on tehty yhteensä yli 250 tieteellistä, julkaistua tutkimusta, joissa on ollut mukana yli 21.000 ihmistä.

L.reuteri Gastrus on vahva, kahden elimistöömme luontaisesti kuuluvan Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerikannan (L.reuteri DSM 17938 ja L.reuteri ATCC PTA 6475) huolella valittu, tasapainoinen ja toisiaan täydentävä yhdistelmä. Molemmat kannoista on eristetty alun perin äidinmaidosta. Bakteerikannat säilyvät tutkitusti elävänä läpi ruuansulatuskanavan ja lisäävät suoliston luontaisten bakteerien määrää.

Yksi BioGaia Gastrus-purutabletti sisältää vähintään 200 miljoona elävää L. reuteri Gastrus -bakteeria. Annostus on 1-2 purutablettia päivässä kuurina vähintään 2 viikon ajan. Valmistetta on turvallista käyttää tarvittaessa myös jatkuvasti. Miedosti mandariininmakuinen Gastrus-purutabletti on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja sopii vegaaneille. Sopii aikuisille ja lapsille yli 3-v. Gastrus-purutabletin voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa.

BioGaia Gastrus sekä muut BioGaia-maitohappobakteerivalmisteet ovat myynnissä ainoastaan apteekeissa sekä apteekkien virallisissa verkkokaupoissa.

*Duodecim Terveyskirjasto 12.3.2021 Ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS)


BioGaia Gastrus

BioGaia Gastrus -maitohappobakteerivalmiste on vahva, kahden ihmiselle luontaisen Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerikannan yhdistelmä. Se sisältää patentoitua Lactobacillus reuteri Gastrus® (L. reuteri DSM 17938 ja L. reuteri ATCC PTA 6475*) -maitohappobakteerikantaa. L. reuteri Gastrus on kliinisesti tutkittu.

Annostus 1-2 purutablettia päivässä.
Gluteeniton, maidoton, ja laktoositon. Sopii vegaaneille.
Ravintolisä.

Tilaa tästä >>