7.3.2023
Kirjoittanut Jasmin Penttinen

Suolistobakteerit ovat terveytemme tukipilari. Ne ylläpitävät suolistostamme sopivaa bakteeriflooraa, jossa pahat bakteerit ja hiivat eivät pääse voitolle kehossamme.

Bioteekin BalanticPro maitohappobakteerit ovat suomalaisille tuttuja suosikkeja jo yli 20 vuoden ajalta. Sarjan vahvoilla ja tutkituilla tuotteilla on avainlippu -merkki. Laajasta valikoimasta löydät oman suosikkisi myös perheen pienimmille, joko pitkäaikaiseen tai kuuriluontoiseen käyttöön:

  • BalanticPro Plus - 4 tutkittua maitohappobakteerikantaa. Sisältää inuliinia, joka toimii maitohappobakteerien ravintona. Sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti koko perheelle.
  • BalanticPro Comp – 4 tutkittua maitohappobakteerikantaa. Sisältää myös glutamiinia ja biotiinia tukemaan suoliston limakalvon hyvinvointia. Vahva koostumus, sopii vaativimpiinkin elämäntilanteisiin.
  • BalanticPro Junior - mansikanmakuinen purutabletti, joka sisältää Bifidobacterium-ja Lacticaseibacillus rhamnosus GG -bakteereita. Mukana on myös C-vitamiinia. Hyvänmakuinen purutabletti sopii leikki-ikäisille ja sitä vanhemmille jokapäiväiseen käyttöön.
  • BalanticPro Baby tipat - vastasyntyneen ja vauvaikäisen maitohappobakteeritippa. Bifidobacterium BB-12® on vauvalle luontainen ja kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri. Sopii päivittäiseen käyttöön tai kuurina vastasyntyneille ja vanhemmille. Saatavana myös D -vitamiinia sisältävä BalanticPro Baby + D -tipat maitohappobakteeri.

Kaikki BalanticPro sarjan tuotteet nyt -20% tarjoushintaan maaliskuun ajan. Osta myymälästä tai tilaa helposti verkosta!