ÄKKILÄHTÖ KAUNEUSLOMALLE

26.6.2023

Apteekin Ihoklinikan Hoitohetket tuovat vaihtelua kesäarkeen ja kauneutta leppoisiin lomapäiviin. Valitse Kasvohoitohetki 360, kun haluat panostaa ihosi hyvinvointiin. Kasvohierontahetki 360 on ihana hetki itselle ja kaunistavaa hemmottelua.

Kasvohoitohetki 360 on lyhyt mutta tehokas minikasvohoito

Kasvohoitohetki 360 on klassisen kasvohoidon lyhyempi versio. Vajaan 30 minuutin express-hoito antaa iholle mahdollisimman monia perusteellisen kasvohoidon hyötyjä paljon lyhyemmässä ajassa. 

Kasvohoitohetki alkaa meikin ja lian poistavalla pintapuhdistuksella. Seuraava vaihe on tehokas kuorinta, joka vie mennessään ihon pintaa tukkivan ja sameuttavan kuolleen solukon. Kuorinnan jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle levitetään kosteuttava, kiinteyttävä tai puhdistava naamio. Lopuksi ihoon imeytetään loppupäivään sopivat suojavoiteet, jotka jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Jos hoitohetki on illalla, se voidaan päättää seerumiin ja yövoiteeseen, jotka lukitsevat hoitoaineet ihoon koko yön ajaksi.

Lyhyt ihonhoitohetki on kätevä vaihtoehto paitsi kiireisille niin heille, jotka kaipaavat pikatehoa ihon hyvinvointiin ja heleyteen. Se on myös kätevä tapa saada vinkkejä oman ihonhoitorutiinin hiomiseksi. Hoidon kuluessa kosmetologimme näkevät ihosi läheltä ja voivat suositella sille sopivia tuotteita sekä opastaa oikeanlaiseen ihonhoitoon ja toimiviin tuotevalintoihin.

Kasvohierontahetki 360 palauttaa ihon ja mielen

Jos kasvolihakset ovat jumissa, veri ei kierrä eikä iho ei saa ravinteita. Kun kuona-aineiden ja nesteiden poistuminen kudoksista blokkaa, iho alkaa näyttää samealta, elottomalta ja turvonneelta. 

Apteekin Ihoklinikan Kasvohierontahetki 360 rentouttaa kasvojen lihakset ja elvyttää ihon toimintoja aina solutasolta alkaen. Vajaan puolen tunnin rentouttavan irtioton aikana kosmetologimme käsittelee rauhassa paitsi kasvot ja kaulan niin dekolteen ja hartiat niiden kireyksiin keskittyen. 

Klassiseen hierontaan perustuva Kasvohierontahetki sopii kaikille iästä ja ihotyypistä riippumatta. Kun kasvojen jännitykset laukeavat ja ihon ravinnonsaanti paranee, kasvojen piirteet rentoutuvat ja iho alkaa hehkua heleyttä ja hyvinvointia. 

Hoidossa käsiteltävien alueiden lisäksi kasvohieronnan vaikutukset leviävät keskushermoston ja verenkierron välityksellä koko kehoon. Kasvohierontahetki onkin kiva tapa kruunata kesäinen flow-päivä tai palauttaa ihoa, kehoa ja mieltä arjen keskellä. Varaa oma irtiottosi heti - kauneus kesäisessä Hakaniemessä kutsuu!