Farmaseutti Apteekki 360:n monipuoliseen tiimiin

Hei farmaseutti!

Haluatko töihin keskeiselle sijainnille Helsingissä, loistavien julkisen liikenteen yhteyksien varrelle, nuorekkaaseen ja moderniin ympäristöön?

Hakaniemen Ympyrätalossa sijaitseva Apteekki 360 tarjoaa juuri tätä, ja etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja innokasta farmaseuttia.

Voit olla alalla kokenut konkari tai työuraasi vasta aloitteleva osaaja. Tärkeintä on, että sinulla on farmaseutin koulutus, reipas ja positiivinen työote sekä innostusta oppia uutta.

Apteekki 360 palvelee nimensä mukaisesti 360 asteisesti. Asiantuntevan lääkeneuvonnan, sairaanhoitajan palveluiden ja laboratorion lisäksi konseptiimme kuuluu ihoklinikka ja jalkaterapeutin vastaanotto sekä nopeasti kasvava verkkokauppa ja Wolt-kauppa. Tutustu apteekkiimme osoitteessa: www.apteekki360.fi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa työympäristössä ja kehittyä työssäsi päivittäin. Käytössämme on nopeasti kehittyvä Omapd-apteekkijärjestelmä, jonka pilotti-apteekkina toimimme. Apteekissamme pääsetkin olemaan suomalaisen apteekkitoiminnan kehityksen kärjessä.

Olemme avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10–18.  Sunnuntaisin olemme kiinni.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse lähiesihenkilöiltä, Veli-Matti Kärpänoja, puhelimitse: 041 319 5908

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse: rekrytointi@apteekki360.fi Työ alkaa sopimuksen mukaan.