OHJATTU PROLON® PAASTO

7.9.2023

Onko sinulla ollut haasteita pitää kiinni säännöllisistä ruoka-ajoista ja syödä terveellisesti ja tasapainoisesti? Paastoa jäljittelevä ProLon®-ruokavalio (FMD) voi parantaa terveyttäsi huomattavasti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se voi auttaa sinua matkalla muutokseen kohti parempaa hyvinvointia. Ohjelma on maidoton, gluteeniton ja eläinproteiiniton.

Ruokavalion avulla voit laihtua ja menettää vatsarasvaa sekä aloittaa terveelliset ruokailutottumukset nopeasti, hallita annoskokojasi ja kasvattaa energiatasojasi. Useiden syklien läpikäyminen myös tukee solujen uusiutumista, minkä ansiosta pysyt myös terveempänä ikääntyessäsi.

MITEN PROLON® TOIMII?

ProLon eroaa muista ruokavalio-ohjelmista. Maukas ruoka antaa sinulle välttämättömät ravintoaineet, mutta se ei aktivoi kehosi ruokaa aistivaa järjestelmää. Toisin sanoen vaikka syöt, kehosi "ajattelee", että se on viiden päivän paastolla. Pohjimmiltaan se on "paastoamista ruoalla".

ProLon ruokavalion noudattaminen on on helpompaa kuin normaali paastoaminen, jossa tulee nälkä. Se, mikä tekee ProLonista niin erikoisen, on yksinkertaisesti sanottuna tiedettä. Se perustuu yli 20 vuoden tieteelliseen tutkimukseen, jota ovat tukeneet kansallinen terveyslaitos ja USC Longevity-instituutti.

Löydät nyt Prolon paastopaketit meiltä! Varaathan ajan terveydenhoitajallemme ennen paaston aloittamista. Konsultaatio kuuluu paastopaketin hintaan. 

Lähteet:

Yleislääkäri Laura Patrikainen, Lämpöhalvaus ja auringonpistos.

https://www.mehilainen.fi/lampohalvaus-ja-auringonpistos (lainattu: 29.6.23)