Orionin Perusvoiteet: Ihonhoidon Peruspilarit

orion perusvoiteet aqualan ceralan carbalan

Suomalaisen lääkeyhtiö Orionin perusvoiteet tarjoavat laajan valikoiman ratkaisuja ihonhoitoon. Tutustu Aqualan, Carbalan, Ceralan ja muiden tuotteiden hyötyihin.

Sisällys


Aqualan-sarja: Monipuolinen Kosteuttaja

Aqualan L on monikäyttöinen perusvoide, joka sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön. Se kosteuttaa tehokkaasti ja on erinomainen kuivan ihon hoitoon. Aqualan Plus sisältää lisäksi ureaa, joka tehostaa ihon kosteustasapainon ylläpitoa. Aqualan Duo tarjoaa kaksoisvaikutuksen: se sekä kosteuttaa että rauhoittaa ihoa erityisesti atooppisen ihottuman yhteydessä.

Osta Aqualan perusvoiteet täältä


Carbalan-sarja: Ihonhoitoa Karbamiinilla

Carbalan on karbamiinipohjainen voide, joka auttaa palauttamaan ihon luonnollisen suojamuurin. Se soveltuu erinomaisesti kuivan ja atooppisen ihon hoitoon. Carbalan Plus sisältää lisäksi karbamidia, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Osta Carbalan perusvoiteet täältä


Ceralan-sarja: Luonnollinen Suoja Ihosi Tarpeisiin

Ceralan on erityisesti kehitetty ylläpitämään ihon luontaista suojakerrosta, tarjoten luonnollisen kosteutuksen ja suojan. Ceralan Plus yhdistää ceramideja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon omaa suojakerrosta ja auttavat pitämään ihon pehmeänä ja terveenä.

Osta Ceralan perusvoiteet täältä


Humektan ja Hydran: Tehokasta Kosteutusta

Humektan on suunniteltu erityisesti erittäin kuivan ihon tarpeisiin, tarjoten intensiivistä kosteutusta. Hydran, toisaalta, on kevyempi vaihtoehto, joka sopii päivittäiseen kosteutukseen ja ihon pehmeyden ylläpitoon.


Lipolan ja Novalan: Erikoisvoiteet Herkälle Iholle

Lipolan on kehitetty erityisesti herkän ihon kosteutukseen, kun taas Novalan tarjoaa rauhoittavaa hoitoa ärsyyntyneelle iholle, auttaen palauttamaan ihon luonnollisen tasapainon.


ProbiCare-sarja: Herkän Ihon Uudistaja

ProbiCare ja ProbiCare Pro ovat uusimpia lisäyksiä Orionin perusvoidevalikoimaan, tarjoten probioottista apua herkän ihon uudistamiseen ja vahvistamiseen.