Carbalan-sarja: Karbamidi karhealle, atooppiselle ja allergiselle iholle

Orionin Carbalan-sarja on kehitetty erityisesti karhean, atooppisen ja allergisen ihon kosteutukseen ja hoitoon. Sarjan tuotteet, Carbalan ja Carbalan Plus, sisältävät karbamidia, joka on tunnettu kosteutta sitovista ominaisuuksistaan.

Carbalan: Tehokosteuttaja kuivalle iholle

Carbalan perusvoide on suunniteltu erityisesti kuivalle ja karhealle iholla, mukaan lukien atooppinen ja allerginen iho. Sen sisältämä karbamidi ja glyseroli sitovat kosteutta ihoon tehokkaasti, auttaen palauttamaan ihon terveen pehmeyden ja joustavuuden. Voide on hajusteeton ja sopii myös normaalille iholle ja käsivoiteeksi.

Carbalan Plus: Lisätehoa karbamidilla ja karitevoilla

Carbalan Plus on vahvistettu versio, joka sisältää 5% karbamidia eli ureaa. Lisäksi tuotteessa on runsaasti glyserolia sekä ksylitolia, jotka toimivat humektantteina eli kosteutta sitovina aineina. Voiteen sisältämä karitevoi ravitsee ja rauhoittaa ihoa, tehden siitä erityisen sopivan kuivalle ja atooppiselle iholle.

Muut Orionin perusvoiteet

Orionin valikoimassa on lisäksi muita perusvoiteita, jotka täydentävät Carbalan-sarjaa. Aqualan L, Aqualan Duo ja Aqualan Plus tarjoavat kosteutusta kaikille ihotyypeille, Ceralan ja Ceralan Plus auttavat ylläpitämään ihon luontaista suojakerrosta, ja Humektan sekä Hydran ovat suunniteltu erittäin kuivan ihon kosteutukseen.

Lähteet: